Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новомлинівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04352612) був реорганізований і увійшов до складу Розівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новомлинівка
Розівський район, Запорізька область

Увага! З 01 січня 2019 року розпочався черговий етап електронного декларування за 2018 рік!

                                 Шановні депутати та посадові особи ради!

         Новомлинівська сільська рада Розівського району Запорізької ради нагадує, що з 01 січня 2019 року розпочинається черговий етап подання щорічної декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік. Відповідно до  ст.45 Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 №1700-VІІ суб'єкти декларування ( в тому числі депутати сільської ради) зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається агентством.

Так, з 01.01.2019  по 31.03.2019 року Вам необхідно заповнити е-декларацію на сайті https://portal.nazk.gov.ua/, для чого необхідно мати електронний цифровий підпис та е-mail.

Ознайомитися із Законом України "Про запобігання корупції" та з роз"ясненнями НАЗК щодо е-декларування Ви можете на офіційному сайті сільської ради в розділі "запобігання корупції" за відповідними посиланнями.

За необхідністю, інформацію щодо отримання електронного цифрового підпису, створення поштової скриньки, та порядку заповнення декларації  Ви можете отримати в сільській раді.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua